Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ekonomi

Garanti BBVA’dan 100 Bin TL Nakit Hamlesi! 10 Günlük Kampanya Başladı

Garanti BBVA, bahar dönemine özel olarak 10 gün sürecek yüksek limitli kredi kampanyasını devreye aldı. Banka, 100.000 TL’ye kadar nakit desteği için dijital başvurulara hızlı onay verileceğini duyurdu.

100.000 TL’ye Kadar Nakit İmkanı

Garanti BBVA, Mart ayına özel başlattığı kampanya kapsamında ihtiyaç sahiplerine 100 bin TL’ye kadar kredi imkanı sunuyor. Banka, kampanya süresince yapılan başvurulara öncelik tanınacağını ve sürecin hızlandırılacağını açıkladı.

Başvurusu onaylanan müşterilerin kredi tutarı, doğrudan vadesiz hesaplarına aktarılıyor. Böylece şubeye gitmeden nakde erişim sağlanabiliyor.

Dijital Kanallara Öncelik

Kampanya kapsamında kredi başvuruları ağırlıklı olarak dijital kanallar üzerinden kabul ediliyor. Garanti BBVA Mobil ve internet bankacılığı üzerinden yapılan başvuruların dakikalar içinde sonuçlandırıldığı belirtiliyor.

Müşteri iletişim merkezi üzerinden de talep oluşturulabiliyor. Banka, özellikle kampanya süresince yapılan başvurulara hızlı değerlendirme sözü veriyor.

Kimler Başvurabiliyor?

Düzenli geliri bulunan kamu ve özel sektör çalışanları kampanyadan yararlanabiliyor. Emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıyan müşterilere ise ek avantajlar sunulabileceği ifade ediliyor.

Kredi tahsisi, başvuru sahibinin kredi notu ve finansal durumuna göre değerlendiriliyor. Onay sürecinde bankanın standart kredi politikaları geçerli oluyor.

Kampanya Süresi Sınırlı

10 gün süreceği belirtilen kampanya kapsamında başvurular Mart ayı sonuna kadar alınacak. Banka, yoğun talep beklentisi nedeniyle erken başvuru yapılması gerektiğini vurguluyor.

Ekonomik koşulların sıkılaştığı dönemde yüksek limitli kredi imkanı sunan kampanya, nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için alternatif bir finansman kaynağı olarak öne çıkıyor.

Ekonomi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mazot ve gübre desteği dahil 81 milyar liralık temel ve planlı üretim desteğinin 6 Mart’tan itibaren çiftçilerin hesaplarına yatırılacağını açıkladı....